Dakisolatie binnenzijde

Dakisolatie nu mogelijk met subsidie

Een van de populairste manieren om uw woning te isoleren is dankzij dakisolatie binnenzijde. Het is de manier om uw woning energiezuiniger te maken een hoger wooncomfort te creëren. 

Luyten Isolatie dak isoleren

Hoe werkt dakisolatie binnenzijde?

Warmte stijgt op, een fenomeen bekend als convectiewarmte, wat resulteert in het merendeel van de warmte die naar het dak van uw huis gaat. Om deze warmteverplaatsing te verminderen, passen we isolatiemateriaal toe met veel stilstaande lucht, ook wel bekend als massa-isolatie. Dit vermindert aanzienlijk de luchtstroom door het materiaal, waardoor er meer warme lucht wordt vastgehouden onder de isolatie. Hierdoor hoeft u minder energie te besteden aan het verwarmen van de lucht.

Onze isolatiewerkzaamheden worden doorgaans binnen één dag uitgevoerd, wat betekent dat u minimaal ongemak zult ervaren en snel kunt beginnen met het realiseren van besparingen.

Dakisolatie biedt niet alleen voordelen in de winter door warmte vast te houden, maar heeft ook positieve effecten in de zomer. Het houdt namelijk de warmte buiten, wat resulteert in een comfortabele temperatuur in uw huis gedurende het hele jaar.

Is dakisolatie binnenzijde geschikt voor mijn woning?

Deze isolatiemethode is toepasbaar in elke woning, maar het is van groot belang om nauwlettend de vochthuishouding in de gaten te houden. Het is essentieel om een grondige inspectie uit te voeren alvorens te beslissen over de toepassing, zodat de isolatie optimaal en effectief kan worden aangebracht.

Luyten Isolatie dakisolatie folie

Voordelen van dakisolatie

Dakisolatie brengt diverse voordelen met zich mee, en door het te combineren met een ander type isolatie vergroot u deze voordelen en komt u in aanmerking voor dakisolatie subsidie. Bijna altijd wordt dakisolatie uitgevoerd met PIF isolatie.

PIF-isolatie is een product dat niet alleen massa (stilstaande lucht) omvat, maar tevens reflectie biedt. Hierdoor reduceert PIF niet alleen de overdracht van convectiewarmte, maar weerkaatst het ook stralingswarmte. Hierdoor wordt niet alleen warmte gestopt, maar een deel ervan wordt ook teruggekaatst. PIF is breed inzetbaar en geschikt voor diverse toepassingen, waaronder vloer- en dakisolatie.

Luyten Isolatie dakisolatie hero

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolate besparen

De voordelen van dakisolatie binnenzijde

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”

Group 1578

Bekijk alle beoordelingen