Dakisolatie Breda

Dakisolatie Breda bij Luyten isolatie

Dakisolatie behoort tot een van de meest geliefde methoden om uw huis te isoleren. Het is dé manier om uw woning energiezuiniger te maken en tegelijkertijd een verhoogd wooncomfort te realiseren.

Luyten Isolatie dak isoleren

Hoe werkt dakisolatie?

Warmte stijgt op, een fenomeen bekend als convectiewarmte, waardoor het merendeel van de warmte naar het dak van uw huis gaat. Om deze warmteverplaatsing te verminderen, passen we isolatiemateriaal toe met veel stilstaande lucht, ook wel massa-isolatie genoemd. Hierdoor wordt de luchtstroom door het materiaal significant verminderd, wat resulteert in het vasthouden van meer warme lucht onder de isolatie. Hierdoor hoeft u minder energie te besteden aan het verwarmen van de lucht. 

Onze isolatiewerkzaamheden worden doorgaans binnen één dag uitgevoerd, waardoor u minimale overlast zult ervaren en snel kunt beginnen met het realiseren van besparingen. Dakisolatie biedt niet alleen voordelen in de winter door warmte vast te houden, maar heeft ook een positief effect in de zomer. Het houdt namelijk de warmte buiten, waardoor uw huis gedurende het hele jaar een comfortabele temperatuur behoudt.

Is dakisolatie geschikt voor mijn woning in Breda?

Deze isolatiemethode is geschikt voor elke woning, maar het is van vitaal belang om nauwlettend te letten op de vochthuishouding. Het is essentieel om een grondige inspectie uit te voeren alvorens te beslissen tot toepassing, zodat de isolatie optimaal en doeltreffend kan worden aangebracht.

Luyten Isolatie dakisolatie folie

Voordelen van dakisolatie

Dakisolatie brengt talrijke voordelen met zich mee; door het te combineren met een ander type isolatie vergroot u deze voordelen en komt u in aanmerking voor dakisolatie subsidie. In bijna alle gevallen wordt dakisolatie uitgevoerd met PIF-isolatie.

PIF-isolatie is een product dat niet alleen massa (stilstaande lucht) omvat, maar tevens reflectie biedt. Hierdoor vermindert PIF niet alleen de overdracht van convectiewarmte, maar weerkaatst het ook stralingswarmte. Hierdoor stopt het niet alleen de warmte, maar kaatst het ook een deel ervan terug. PIF is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse toepassingen, waaronder vloer- en dakisolatie.

Luyten Isolatie dakisolatie hero

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolate besparen

De voordelen van dakisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”

Group 1578

Bekijk alle beoordelingen