Dakisolatie subsidie

Dakisolatie nu mogelijk met subsidie

Een van de populairste manieren om uw woning te isoleren is dankzij dakisolatie. Het is de manier om uw woning energiezuiniger te maken een hoger wooncomfort te creëren. 

Luyten Isolatie dak isoleren

Hoe werkt dakisolatie?

Warmte stijgt op, en dit fenomeen, bekend als convectiewarmte, zorgt ervoor dat de meeste warmte naar het dak van uw huis gaat. Om deze warmteverplaatsing te verminderen, passen we isolatiemateriaal met veel stilstaande lucht (ook wel massa-isolatie genoemd) toe. Hierdoor wordt de luchtstroom door het materiaal aanzienlijk verminderd, wat resulteert in het vasthouden van meer warme lucht onder de isolatie. Dit betekent dat u minder energie hoeft te besteden aan het opwarmen van de lucht.

Onze isolatiewerkzaamheden kunnen doorgaans in één dag worden uitgevoerd, wat betekent dat u minimale overlast zult ervaren en snel kunt beginnen met het realiseren van besparingen.

Dakisolatie biedt niet alleen voordelen in de winter door warmte vast te houden, maar het heeft ook een positief effect in de zomer. Het houdt namelijk de warmte buiten, waardoor uw huis het hele jaar door een comfortabele temperatuur behoudt.

Is dakisolatie geschikt voor mijn woning?

Deze isolatiemethode is geschikt voor iedere woning, maar het is van cruciaal belang om nauwlettend te letten op de vochthuishouding. Het is essentieel om een grondige inspectie uit te voeren voordat er besloten wordt tot toepassing, zodat de isolatie optimaal en effectief kan worden aangebracht

Luyten Isolatie dakisolatie folie

Voordelen van dakisolatie

Dakisolatie kent vele voordelen, door het te combineren met een ander type isolatie vergroot u deze voordelen én kunt u gebruiken maken van dakisolatie subsidie. Dakisolatie wordt in vrijwel alle gevallen aangebracht als PIF isolatie. 

PIF-isolatie is een product dat, naast massa (stilstaande lucht), ook reflectie biedt. Hierdoor vermindert PIF niet alleen de overdracht van convectiewarmte, maar reflecteert het ook stralingswarmte. Hierdoor stopt het niet alleen de warmte, maar kaatst het ook een deel ervan terug. PIF is veelzijdig inzetbaar en geschikt voor verschillende toepassingen, zoals het isoleren van vloeren of daken.

Luyten Isolatie dakisolatie hero

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolate besparen

De voordelen van dakisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”

Group 1578

Bekijk alle beoordelingen