Beste vloerisolatie

De beste vloerisolatie 

Bent u op zoek naar de beste vloerisolatie? De keuze voor de beste vloerisolatie is van groot belang voor het verhogen van uw wooncomfort. Door te kiezen voor voerisolatie blijven uw vloeren langer warm en behaaglijk. Daarnaast zorgt het ook voor een besparing op uw jaarlijkse energienota. 

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe werkt vloerisolatie?

Een kruipruimte vertoont doorgaans een hoge luchtvochtigheid, en door de vereiste ventilatie van de kruipruimte wordt er aanzienlijk veel warmte aan de vloer onttrokken.

Met onze vloerisolatie verminderen we aanzienlijk de luchtvochtigheid in de kruipruimte. Daarnaast installeren we een isolatiemateriaal (PIF) dat voorkomt dat de voornamelijk koude ventilatielucht direct in contact komt met de vloer. Hierdoor neemt de overdracht van temperatuur af. PIF heeft bovendien de eigenschap stralingswarmte te reflecteren door middel van aluminium. Aangezien een vloer aanzienlijke hoeveelheden stralingswarmte afgeeft, vertragen we niet alleen de warmtedoorgang, maar brengen we deze vorm van warmte ook terug naar boven.

Wilt u meer te weten komen over vloerisolatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij vertellen u graag alles hierover.

Is vloerisolatie geschikt voor mijn woning?

Indien uw vloer ongeïsoleerd is, slecht geïsoleerd, of ondanks isolatie nog steeds als koud en/of onbehaaglijk wordt ervaren, overweeg dan vloerisolatie als een waardevolle oplossing.

Als de ruimte tussen de dragende constructie (houten balken of betonliggers) meer dan 40 centimeter bedraagt, is vloerisolatie in de meeste gevallen mogelijk. Om dit te verifiëren, kom ik graag meer te weten over uw kruipruimte. Dit kan eenvoudig worden besproken via een telefonisch gesprek of, indien gewenst, door middel van een schouw ter plaatse.

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Beste vloerisolatie voordelen

Elk type materiaal heeft eigenschappen welke voordelig werken, dat leg ik u graag tijdens een kennismakend gesprek uit. De beste vloerisolatie opties zijn:

  • PIF vloerisolatie, PIF isolatie is vaak de meest effectieve methode om uw vloer te isoleren, maar niet altijd mogelijk. PIF staat voor Polyisocyanuraat Foam en vormt een krachtige barrière tegen kou vanuit de grond. 
  • EPS isolatie, is een zeer licht en flexibel aan te brengen materiaal. EPS, ook wel geëxpandeerd polystyreen is een kostenefficiënte manier van isoleren.

Welke methode u ook kiest, het zorgt ervoor dat uw wooncomfort verhoogt en u jaarlijks gaat besparen. Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”