Bodem­isolatie

Geen vochtige vloeren en woning meer, dankzij bodemisolatie

Isolatie van de bodem is uitermate geschikt voor een erg krappe (minder dan 40cm ruimte tussen de vloerconstructie en de bodem) en vochtige kruipruimte.

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie bodemisolatie folie

Hoe werkt bodemisolatie?

Bij het aanbrengen van bodemisolatie wordt er een laag van ongeveer 20cm eps-parels op de bodem aangebracht. Dit zorgt er voor dat de damp uit de bodem comndenseert aan de onderzijde van de eps-parels en hierdoor niet meer verder naar boven trekt. Dit zorgt er voor dat de lucht in de kruipruimte droger wordt en u minder energie verbruikt. 

Naast het feit dat u minder energie verbruikt wordt ook de luchtvochtigheid in de woning lager. Hierdoor heeft u minder kans op schimmelvorming. Dit zorgt dus voor een gezonder leefklimaat. Ook zorgt dit er voor dat er minder erosie op uw leidingwerk ontstaat waardoor de leidingen langer mee gaan. 

 

Is bodemisolatie geschikt voor mijn woning?

Bij houtenvloeren is er een kans op houtrot dit komt veel voor bij de koppen van de houtenbalken daar waar contact wordt gemaakt met de betonnen of stenen constructie. Bodemisolatie helpt ook bij het voorkomen van dit probleem. 

Zo kunnen wij concluderen dat bodemisolatie een energiebesparend effect heeft, bijdraagt aan een gezonder leefklimaat in de woning en bij draagt aan het behoud van uw woning met  daarbij het uitstellen van hoge onderhoudskosten. 

Luyten Isolatie bodemisolatie parels

Onze isolatie mogelijkheden

Wij bieden een assortiment waarmee u uw volledige buitenste schil kunt isoleren. Zo bieden wij bodem, vloer spouw, en dak isolatie aan. Graag komen wij bij u langs om te kijken naar de mogelijkheden voor uw specifieke woning en wensen.

Luyten Isolatie isolatie bodem

HR ++ Isoparels

Luyten Isolatie bodem isolatie

Bodemfolie

Luyten isolatie bodemisolatie korrels

De voordelen van bodemisolatie

De grootste warmtelekken aanpakken

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”