Dak­isolatie

Dakisolatie is de oplossing voor koude of erg warme zolders

Deze type isolatie heeft het hoogste rendement. Dit maakt het een uitstekende methode om snel veel te besparen op uw energiekosten.

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie dak isoleren
dakisolatie instalatie

Hoe werkt dakisolatie?

Convectiewarmte (warme lucht) stijgt op en zal dus het meeste naar uw dak trekken. Door een isolatie materiaal met veel stilstaande lucht (ook wel massa isolatie) toe te passen zorgen wij ervoor dat de doorgang van luchtverplaatsing door dit materiaal sterk afneemt. Hierdoor blijft er meer warme lucht hangen onder de isolatie. Lucht die u minder vaak hoeft op te warmen.  

Meestal kunnen wij de werkzaamheden in een dag uitvoeren. Zo heeft u weinig overlast en kunt u snel beginnen met besparen.

Naast dat dakisolatie in de winter de warmte binnen houdt, houdt dakisolatie in de zomer de warmte buiten. Dakisolatie zorgt dus in de zomer en in de winter voor een comfortabelere temperatuur onder uw dak.

Is dakisolatie geschikt voor mijn woning?

Dit type isolatie is geschikt voor elke woning. Wel moet hier erg op de vochthuishouding gelet worden. Zo is het belangrijk om eerst een grondige inspectie te doen voor er wordt gekozen voor een toepassing.

Luyten Isolatie isoleren van dak
dakisolatie bevestiging

Onze isolatie mogelijkheden

PIF isolatie is een product die naast massa (stilstaande lucht) ook reflectie geeft. Zo vertraagt PIF niet alleen de doorgang van convectie warmte maar reflecteert PIF ook de stralingswarmte. Zo houdt het dus niet alleen warmte tegen maar komt het deels ook nog eens terug. PIF is voor meerdere toepassingen geschikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het isoleren van een vloer of dak.

Luyten Isolatie isolatiemateriaal

PIF folie

Luyten Isolatie dakisolatie folie

De voordelen van dakisolatie

Het grootste warmtelekken aanpakken

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”