EPS isolatie

EPS isolatie dé oplossing voor koude vloeren

EPS isolatie is een populaire manier om je woning te isoleren. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen en is een isolatiemateriaal dat gemaakt wordt van aardolie. Het wordt veel gebruikt voor dak- en gevelisolatie, maar kan ook toegepast worden bij vloerisolatie.

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe werkt EPS isolatie?

Dat EPS isolatie is gemaakt van aardolie,  wilt niet zeggen dat het geen milieuvriendelijk materiaal is. Dit isolatiemateriaal is namelijk 100% recyclebaar en kan dus hergebruikt worden voor andere toepassingen. 

Deze vorm van isolatie kan onder andere worden aangebracht door middel van EPS parels, naast dat dit een milieuvriendelijk en zeer goede isolerende werking heeft. Is EPS isolatie vaak ook nog een goedkope oplossing om uw woning te isoleren. 

Is EPS isolatie geschikt voor mijn woning?

EPS isolatie is in principe geschikt voor elk type woning, doordat EPS isolatie altijd helemaal op maat wordt aangebracht, ontstaan er weinig kieren. Doordat er geen kieren ontstaan zal er geen warmte kunnen ontsnappen. Daarnaast is het materiaal waterbestendig, licht van gewicht en brandveilig. Deze combinatie aan factoren maakt dat deze manier van isolatie een zeer geschikte manier van isoleren is.

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Voordelen van isolatie

  • Deze manier van isoleren kent een zeer hoge isolatiewaarde, hierdoor bespaart u op de energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu.
  • Zeer grote toepasbaarheid, in bijna elke woning is deze manier van isoleren toe te passen. 
  • Voor vochtigere omgevingen zoals kelders of badkamers, is deze manier van isoleren perfect, omdat het waterbestendig materiaal is en daardoor niet zal gaan rotten of schimmelen. 

Vul uw gegevens hier rechts in, dan plannen we snel een afspraak in voor vrijblijvend advies. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”