EPS parels

EPS parels, dé oplossing voor koude vloeren

Bent u op zoek naar een duurzaam en effectief isolatiemateriaal voor uw woning? Dan zijn EPS parels wellicht iets voor u. EPS staat voor geëxpandeerd polystyreen, en het is een materiaal dat veel gebruikt wordt in de bouwsector vanwege de uitstekende isolerende eigenschappen.

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe werken EPS parels?

Het gebruik van EPS parels heeft veel voordelen. Ten eerste zijn ze een milieuvriendelijke keuze, omdat ze 100% recyclebaar zijn en geen schadelijke stoffen bevatten. Daarnaast zijn ze zeer efficiënt in het isoleren van uw woning, wat betekent dat je energie bespaart en de energierekening omlaag gaat. Bovendien zijn EPS parels licht van gewicht en eenvoudig aan te brengen, wat de installatie ervan gemakkelijker en sneller maakt dan bij andere isolatiematerialen.

Dit maakt isolatie met EPS parels kostentechnisch zeer interessant. 

Zijn EPS parels geschikt voor mijn woning?

EPS parels kennen een zeer brede toepassing, maar voornamelijk wordt het veel gebruikt voor vloerisolatie. Naast het isoleren van vloeren kan dit materiaal ook gebruikt worden voor het isoleren van daken en spouwmuren. 

Tijdens een adviserend gesprek vertel ik u graag alle mogelijkheden over deze manier van isoleren. Vul uw contact gegevens in dan kom ik binnenkort bij u langs voor een kennismakend gesprek. 

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Onze isolatie mogelijkheden

Voor de vloeren met een ruimte tot de bodem van minimaal 40cm adviseren wij een vloerisolatie doormiddel van PIF. Indien u minder dan 40cm ruimte tot de bodem heeft dan is vloer isolatie helaas niet mogelijk maar wij kunnen dan wel uw kruipruimte isoleren doormiddel van EPS-parels. Dit is een bodemisolatie. Het effect is minder hoog dan met een vloerisolatie maar altijd nog beter dan geen isolatie. Daarnaast is dit product ook voordeliger in de aanschaf wat het een interessante mogelijkheid maakt.

Natuurlijk komt vloerisolatie ook in aanmerking voor een subsidie regeling, hierdoor kunt u gemiddeld tot wel 50% besparen. Combineer bijvoorbeeld vloerisolatie met spouwmuurisolatie, dan kunt u al aanspraak maken op de subsidie regeling. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”