Huis isoleren spouwmuur kosten

Bespaar tot wel 70% op uw energiekosten

Het isoleren van uw spouwmuur is een perfecte manier om op een kosten effectieve manier uw woning te isoleren. Ik vertel u graag meer over welke kosten hierbij komen kijken. 

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe werkt spouwmuur isolatie?

Bij veel woningen, gebouwd na 1920, is er een spouwmuur ingebouwd. In veel gevallen is deze spouwmuur nog niet voorzien van spouwmuur isolatie. Door een isolerende laag aan te brengen in de spouw, met een isolatiemateriaal, zorgen we voor een thermische barrière. Deze opvulling zorgt voor een beperking van warmteverlies en een optimale binnentemperatuur. 

Tijdens een intake, inspecteer ik uw muur of deze geschikt is voor spouwmuurisolatie. Op basis van deze intake kan ik u vertellen of spouwmuurisolatie mogelijk is, of als er een andere mogelijkheid is voor isoleren. 

Huis isoleren spouwmuur kosten

Natuurlijk zijn de kosten voor het isoleren van uw huis én spouwmuur voor elke woning verschillend. Het is afhankelijk van een tal van factoren, zoals bijvoorbeeld het aantal vierkante meter en de bereikbaarheid van uw muren. Gemiddeld liggen de prijzen voor het isoleren van een spouwmuur rond de 30 euro per vierkante meter. 

Graag adviseer ik u tijdens een adviesgesprek bij u op locatie welke mogelijkheden uw woning heeft voor het isoleren. Gebruik onderstaande knop om een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. 

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Voordelen van isolatie

  • Deze manier van isoleren kent een zeer hoge isolatiewaarde, hierdoor bespaart u op de energiekosten en draagt u bij aan een beter milieu.
  • Zeer grote toepasbaarheid, in bijna elke woning is deze manier van isoleren toe te passen. 
  • Voor vochtigere omgevingen zoals kelders of badkamers, is deze manier van isoleren perfect, omdat het waterbestendig materiaal is en daardoor niet zal gaan rotten of schimmelen. 

Vul uw gegevens hier rechts in, dan plannen we snel een afspraak in voor vrijblijvend advies. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”