Isolatie muur

Isolatie muur dé oplossing voor een koud huis

Muur isolatie is een populaire manier om een woning te isoleren. Het is naast een slimme investering ook een optie om uw wooncomfort te verhogen en natuurlijk bespaart de isolatie van uw muur op de jaarlijkse energie nota. 

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe werkt isolatie muur?

Er zijn meerdere manieren om de isolatie van uw muur te verbeteren, een vaak gebruikte manier is spouwmuur isolatie.  Deze vorm van muur isolatie kan onder andere worden aangebracht door middel van EPS parels, naast dat dit een milieuvriendelijk en zeer goede isolerende werking heeft. Is EPS isolatie vaak ook nog een goedkope oplossing om de muren van uw woning te isoleren. 

Of uw woning in aanmerking komt voor spouwmuurisolatie met EPS parels vertel ik u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie. 

Is muur isolatie geschikt voor mijn woning?

Er zijn veel variabelen die komen kijken of uw woning geschikt is voor het aanbrengen van muur isolatie. Tijdens een inspectie bij u aan huis, kan ik u snel vertellen welke muur isolatie het meeste rendement voor u op zal gaan leveren. 

Graag vertel ik u dan ook direct meer over de mogelijkheden voor subsidie. Door bijvoorbeeld muur isolatie te combineren met vloer of dak, kunt u al snel aanspraak maken op een subsidie regeling. Maak gebruik van onderstaande knop om een gratis en vrijblijvend advies gesprek aan te vragen. 

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Voordelen van isolatie muur

  • De isolatie van uw muur is een zeer effectieve manier van isoleren. Zo kan het zorgen voor een gemiddelde besparing van 20% op uw energieverbruik en profiteert u in de zomer van een temperatuur in huis tot wel 3 graden koeler.  
  • Muur isolatie is de snelste manier van isoleren, vaak is het isoleren van uw muur binnen één dag gedaan. 
  • Het isoleren van uw muur verhoogt het wooncomfort in uw huis, de tocht zal minder worden en de temperatuur in uw huis zal meer constant blijven. 

Vul uw gegevens hier rechts in, dan plannen we snel een afspraak in voor vrijblijvend advies. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”