Kruipruimte isoleren

Kruipruimte isoleren dé oplossing voor koude vloeren

Bent u op zoek naar meer informatie over kruipruimte isoleren? Zoek niet verder, ik vertel hier u graag alles over. De kruipruimte isoleren is een zeer effectieve manier om warmteverlies te verminderen, maar komt met nog meer voordelen. 

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe werkt kruipruimte isoleren?

Over het algemeen kent een kruipruimte een hoge luchtvochtigheid, dit maakt ventilatie van de kruipruimte noodzakelijk. Door de ventilatie van de kruipruimte ontsnapt juist weer erg veel warmte vanuit de vloer naar buiten. 

Bij het isoleren van uw kruipruimte is het erg belangrijk om samen te werken met een professioneel bedrijf. Het is namelijk van groot belang dat de luchtvochtigheid niet toe gaat nemen wanneer u de kruipruimte gaat isoleren. 

Om uw kruipruimte te isoleren zijn er meerdere methodes, de methodes die vaak gebruikt worden zijn isolatie middels bodemparels en PIF. Graag vertel ik u hier tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek meer over de voor- en nadelen van beide methodes. 

Is mijn ruimte geschikt voor kruipruimte isolatie?

Een van de belangrijkste eerste vragen, om er achter te komen of uw kruipruimte geschikt is om te isoleren is natuurlijk de aanwezigheid van een kruipruimte. Niet alle woningen zijn voorzien van een kruipruimte wat het isoleren daarvan natuurlijk onmogelijk maakt. Daarnaast is het van belang om te weten hoeveel ruimte uw kruipruimte heeft. 

Heeft u bijvoorbeeld een kruipruimte met ongeveer 40 centimeter ruimte? Dan is uw kruipruimte waarschijnlijk geschikt om te isoleren. Graag kom ik even bij u langs om te kijken of via een telefonisch gesprek kan ik u meestal ook meer advies geven omtrent uw kruipruimte te laten isoleren. 

Klik hier onder op advies aanvragen en kom direct met mij in contact. 

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Onze isolatie mogelijkheden

Naast het isoleren van uw kruipruimte, is het natuurlijk ook mogelijk om uw huis op andere plekken te isoleren. Heeft u nog geen dakisolatie toegepast? Een combinatie van de verschillende isolatie mogelijkheden draagt zorg voor het meest optimale resultaat. 

Kortom, het isoleren van uw kruipruimte met een een tal van voordelen en is een slimme investering voor elk huis. Het verbetert de energie-efficiëntie, verhoogt het wooncomfort en voorkomt vochtproblemen. Als u kruipruimte isolatie combineert met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, kunt u vaak ook aanspraak maken op een subsidie regeling. Daar vertel ik u graag tijdens een adviesgesprek meer over. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van uw kruipruimte isoleren

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”