Soorten vloerisolatie

Welke soorten vloerisolatie zijn er? 

Bent u op zoek naar de perfecte manier om uw huis comfortabeler te maken, dan zijn er verschillende soorten vloerisolatie om uit te kiezen.  Wij vertellen u graag meer over de verschillende soorten vloerisolatie. 

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Welke soorten vloerisolatie zijn er?

Er zijn zeer veel verschillende soorten vloerisolatie, elk met unieke eigenschappen. Tijdens een adviserend gesprek lichten wij graag toe welke type vloerisolatie het beste past bij uw woning. 

  1. PIF vloerisolatie, vloerisolatie met PIF kent vele voordelen. PIF staat voor Polyisocyanuraat Foam en is een geavanceerd isolatiemateriaal dat bekend staat om uitstekende thermische eigenschappen. 
  2. EPS isolatie, ook wel geëxpandeerd polystyreen genoemd, is een zeer lichtgewicht isolatiemateriaal. Dankzij dit lichte gewicht is het snel aan te brengen. EPS isolatie biedt uitstekende thermische isolatie voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. 

Benieuwd welke soorten vloerisolatie voor uw woning het meest effectief zijn? Neem contact met ons, wij vertellen het u graag. 

Is vloerisolatie geschikt voor mijn woning?

In bijna alle gevallen is het mogelijk om uw vloer te voorzien van isolatie. Natuurlijk is het belangrijk dat er voldoende ruimte is om het isolerende materiaal aan te brengen, tijdens een persoonlijk gesprek komen wij daar snel achter. Mocht het nodig zijn komen wij graag even bij u thuis langs om te kijken welke type vloerisolatie het beste past bij uw vloer. 

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Voordelen van vloerisolatie

Welke soort vloerisolatie u ook kiest, het zorgt ervoor dat u uw wooncomfort verhoogt. Bij Luyten isolatie staan wij garant voor de allerhoogste kwaliteit en professioneel advies op maat. Twijfelt u welke type vloerisolatie het beste past bij uw vraag? Vul hiernaast het formulier in dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”