Spouwmuurisolatie kosten

Een kosteneffectieve methode van isolatie

Een algemene schatting van spouwmuurisolatie kosten is lastig te maken, toch vertel ik u graag meer over de voordelen van uw spouwmuur te isoleren. Mocht u graag een kostenschatting hebben voor uw spouwmuurisolatie, gebruik dan onderstaande knop om met mij in contact te komen. 

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie camera

Wat zijn de spouwmuurisolatie kosten?

Laat ik allereerst beginnen met het feit dat spouwmuurisolatie een zeer kosteneffectieve manier is om uw huis energiezuiniger te maken. De kosten die u maakt met het isoleren van de spouwmuur kunt u vaak binnen enkele jaren terug verdienen doordat u gaat besparen op uw energierekening. 

Naast de besparing op uw energierekening kunt u vaak ook aanspraak maken op een subsidieregeling. Wanneer u bijvoorbeeld spouwmuurisolatie combineert met een andere isolatie mogelijkheid, dan komt u vaak al in aanmerking voor een subsidieregeling. Natuurlijk kan ik u daar bij helpen. 


 

Is spouwmuurisolatie geschikt
voor mijn woning?

Of uw woning geschikt is voor spouwmuurisolatie hangt af van meerdere factoren. Een spouw is een ruimte tussen twee bladen en de buitenmuur. De spouwmuur wordt vanaf 1930 toegepast en vanaf 1974 (vaak nog te slecht) geïsoleerd. Doordat de isolatie technieken zeer zijn verbeterd sinds dien kan het vaak lonen om spouwmuurisolatie toe te passen. 

Om er achter te komen of spouwmuurisolatie voor uw woning geschikt is kom ik graag met u in contact. Soms is een telefonisch gesprek hier voldoende voor, maar anders kom ik ook graag even (vrijblijvend) langs om uw spouwmuur te controleren. Gebruik onderstaande knop om contact met me op te nemen. 

Luyten Isolatie isoleren van muur

Onze isolatie mogelijkheden

Bij Luyten isolatie is het mogelijk om uw spouwmuur op twee manier te gaan isoleren. De keuze voor de methode is afhankelijk van het bouwjaar en de situatie van uw spouwmuur. De verschillen leg ik graag tijdens een persoonlijk gesprek aan u uit. 

Daarnaast kan ik op een gesprek bij u thuis ook om de andere isolatie mogelijkheden te bespreken. Vaak kunt u door een combinatie te maken van isolatie mogelijkheden in aanspraak voor een subsidieregeling. 

Luyten Isolatie type isoleren spouwmuur

EPS parels

EPS grafiet parels

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Nazorg & materiaal spouwmuurisolatie

Wanneer u spouwmuurisolatie gaat toepassen is het van belang dat ook de buitengevel in goede staat verkeerd. Tijdens een intake bij uw woning zal ik daar natuurlijk naar kijken. Zo kan het bijvoorbeeld aan te raden zijn om uw gevel opnieuw te laten voegen of impregneren enkele dagen na de spouwmuurisolatie. 

Het isoleren van uw spouwmuur kunnen we bijvoorbeeld realiseren met behulp van EPS parels. Graag leg ik u in een adviserend en persoonlijk gesprek uit welk materiaal voor uw spouwmuur het beste resultaat zal gaan geven. 

 

Luyten Isolatie Spouwmuur check isolatie
Luyten Isolatie advies spouwmuurisolatie

De voordelen van spouwmuurisolatie

In de winter lekker warm, in de zomer koel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”