Spouwmuur­isolatie

Dé oplossing voor koude vloeren

Spouwmuurisolatie is de snelste en voordeligste manier om veel energie te besparen. Daarnaast verhoogt het uw wooncomfort. Wij zijn dé expert op het gebied van isolatie in regio Roosendaal.

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie camera

Hoe werkt spouwmuurisolatie?

Een spouw is de ruimte tussen de twee bladen de buitenmuur. De spouwmuur wordt vanaf ongeveer 1930 toegepast en vanaf ongeveer 1974 ook deels (vaak nog slecht) geïsoleerd. 

De spouwmuur is bedacht om te zorgen dat de binnenkant van de gevel minder koud en hierdoor minder vochtig is. Een goed ventilerende spouwmuur kan er dus voor zorgen dat uw binnenmuren droger aanvoelen. Echter kost een ongeïsoleerde spouwmuur of slecht geïsoleerde spouwmuur nog veel energie, daarom is het handig om deze spouwmuren na te isoleren. Dit kan met verschillende producten en afhankelijk van de situatie kunt u beter het ene of het andere product kiezen. Wilt u hier graag meer over weten neem dan contact op.

Is spouwmuurisolatie geschikt
voor mijn woning?

Indien uw woning is gebouwd tussen 1930 en 1992 dan is de kans groot dat uw spouwmuur niet of niet goed is geïsoleerd. Om er zeker van te zijn of uw spouwmuur goed is geïsoleerd. Is het mogelijk om een endoscopisch onderzoek te doen of om foto’s te maken met een warmtebeeldcamera. Indien u hier interesse in heeft neem dan vrijblijvend contact op.

Luyten Isolatie isoleren van muur

Onze isolatie mogelijkheden

Bij ons kunt u uw spouwmuur op twee manieren isoleren. Afhankelijk van het bouwjaar en de situatie in de spouwmuur is één van de twee producten aan te bevelen. Dit verschil leg ik u graag uit in een persoonlijk gesprek. 

Natuurlijk komt spouwmuurisolatie ook in aanmerking voor een subsidie regeling, hierdoor kunt u gemiddeld tot wel 50% besparen. Combineer bijvoorbeeld vloerisolatie met spouwmuurisolatie, dan kunt u al aanspraak maken op de subsidie regeling. 

Luyten Isolatie type isoleren spouwmuur

EPS parels

EPS grafiet parels

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. 

Nazorg spouwmuurisolatie

Bij het toepassen van spouwmuurisolatie is het van belang dat de buitengevel in goede staat is. Hier wordt ook naar gekeken tijdens de persoonlijke intake. Het kan aan te raden zijn om de gevel opnieuw te laten voegen binnen enkele dagen naar het isoleren van de spouwmuur. 

Ook kan het impregneren noodzakelijk zijn. Dit is in de meeste gevallen goed om te doen maar in sommige gevallen echt noodzaak. Hier kijken we natuurlijk samen naar zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Luyten Isolatie Spouwmuur check isolatie
Luyten Isolatie advies spouwmuurisolatie

De voordelen van spouwmuurisolatie

In de winter lekker warm, in de zomer koel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”