Vacature: Isolatie verkoper/adviseur

 

Bij Luyten isolatie staan we voor een persoonlijke aanpak, we zijn op zoek naar een isolatie verkoper / adviseur in de regio Breda. Voor deze vacature is verkoopervaring binnen de isolatie branche géén vereiste, maar natuurlijk wel mooi meegenomen. Als verkoper/adviseur bij Luyten isolatie krijg je de kans om jouw verkooptechnieken toe te passen, daarom vinden wij motivatie belangrijk. Wij geloven erin dat jij onze klanten een glimlach kunt bezorgen door hen te voorzien van persoonlijk advies én een vriendelijke handdruk.

Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe ziet jouw dag eruit?

Op basis van binnengekomen leads start jij met het inplannen van een intakegesprek. Tijdens het bezoek bij één van de vijf mogelijke klanten, die dag, adviseer jij hen ter plekke voor het beste isolatie resultaat. Nadat de offerte is ondertekend, zorg jij voor een heldere overdracht richting een van de monteurs. Wil jij samen werken in een jong dynamisch team, waar geen enkele dag hetzelfde is en er ruimte is voor persoonlijke groei? Lees dan snel verder en neem contact met ons op.

Als isolatie verkoper / adviseur behoren de volgende onderdelen tot jouw dagelijkse werkzaamheden: 

– Dagelijks komen er via de website, mail en telefoon warme leads binnen. Jij zorgt ervoor dat je bij hen op locatie langs kunt komen om een advies af te geven. 

– Nadat er een advies is afgegeven, breng je een offerte uit. Met jouw verkooptechnieken zorg je ervoor dat deze offerte op de juiste manier bij een mogelijk klant binnenkomt. 

Wanneer een offerte al langere tijd open staat, weet jij deze opdracht binnen te halen. – Dagelijks zie jij kansen en neemt deze mee om het gehele bedrijfsproces te verbeteren.

Wie ben jij?

– Jij wilt graag altijd de beste zijn 

– Gaat geen enkele uitdaging uit de weg 

– Past graag je eigen verkooptechnieken toe 

– Wilt graag groeien binnen een gezellig bedrijf

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Wat mag jij verwachten?

Rondrijden in een Volkswagen Polo 

Een salaris tussen de 2500 en 3000 per maand, afhankelijk van jouw ervaring – Vakantiegeld en vakantiedagen 

Een laptop van de zaak 

Een telefoon van de zaak 

Een interessante bonusregeling 

De allerleukste teamuitjes


Kom jij ons team versterken? Krijg jij energie door te verduurzamen en energie te besparen? Neem dan contact op met Mathon Luyten, hij is bereikbaar via 06 522 145 93 of info@luytenisolatie.nl. Whatsappen of bellen kan natuurlijk allebei, hopelijk tot snel!

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”