Vacature: Isolatiemonteur

 

Bij Luyten isolatie staan we voor een persoonlijke aanpak, we zijn op zoek naar een isolatiemonteur in de regio Breda. Voor deze vacature is veel ervaring géén vereiste, maar natuurlijk wel mooi meegenomen. Als isolatiemonteur bij Luyten isolatie krijg je de kans om het complete vak te leren, daarom vinden wij motivatie belangrijker dan opgedane ervaring. Wij geloven erin dat jij onze klanten een glimlach kunt bezorgen door projecten met de hoogste kwaliteit én een vriendelijke handdruk op te leveren.

Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe ziet jouw dag eruit?

Eerst ga jij op pad met onze meest ervaren isolatie expert, zodat je alle kneepjes van het vak kunt leren. Daarna mag je dagelijks op pad om met een zeer ervaren monteur 1 tot 3 isolatie klussen per dag op te pakken. Wil jij samen werken in een jong dynamisch team, waar geen enkele dag hetzelfde is en je samen projecten op pakt? Lees dan snel verder en neem contact met ons op.

Als isolatiemonteur behoren de volgende onderdelen tot jouw dagelijkse werkzaamheden:
– Het isoleren van vloeren en bodems, wees daarom ook niet bang om een beetje vies te worden. Wij isoleren vloeren en bodems met bodemparels en PIF.
– Spouwmuurisolatie is een van de beste methoden om een woning te verduurzamen, met een speciale machine zul je Envirofoam en EPS parels aanbrengen in spouwmuren.
– Om snel veel energie te kunnen besparen bij klanten, zul je ook dakisolatie gaan aanbrengen. Door PIF folie aan te brengen, verhoog je snel het wooncomfort.

Wie ben jij?

– Je bent een echte teamplayer en pakt snel technieken op 

– Je bent vriendelijk, niet bang om vies te worden en hebt geen hoogtevrees 

– Je hebt een rijbewijs B en woont in de omstreken van Breda 

-Je bent gemotiveerd om een échte isolatie expert te worden 

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Wat mag jij verwachten?

– Rondrijden in een gloednieuwe bedrijfsbus 

– Salaris volgens Bouw CAO, afhankelijk van jouw ervaring tussen de 2200 en 2800 bruto per maand

 – Reiskostenvergoeding van 19 cent per km (Woon-werkverkeer) 

– Vakantiegeld en vakantiedagen

 – Overuren uitbetaald 

– Gezellige teamuitjes 

Kom jij ons team versterken? Krijg jij energie door te verduurzamen en energie te besparen? Neem dan contact op met Mathon Luyten, hij is bereikbaar via 06 522 145 93 of info@luytenisolatie.nl. Whatsappen of bellen kan natuurlijk allebei, hopelijk tot snel!

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”