Vloer isoleren kruipruimte

Dé oplossing voor koude vloeren

Bent u op zoek naar een efficiënte manier om uw vloer te isoleren? Dan kan het isoleren van uw kruipruimte uitkomst bieden. Ik vertel hier u graag meer over, direct persoonlijk contact? Gebruik dan onderstaande knop om contact op te nemen. 

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe werkt vloer isoleren kruipruimte?

Uw kruipruimte bevindt zich onder de begane grond van uw huis en is hierdoor vaak een bron van kou en vochtigheid. Dit kan vaak resulteren in een vermindering van uw wooncomfort, schimmelgroei en zelfs houtrot. Door zorg te dragen voor een goede isolatie van uw kruipruimte kunnen dit soort ongemakken voorkomen worden. 

Om uw vloer te isoleren via de kruipruimte kom ik graag in contact voor een vrijblijvend advies gesprek op locatie. Niet elke kruipruimte is namelijk op dezelfde manier te isoleren, hiervoor zijn twee methodes die vaak gebruikt worden. Een van deze methodes zijn bodemparels en de andere is isolatie middels PIF. Door uw kruipruimte op de juiste manier te voorzien van deze isolatiemethode, verhoogt u uw wooncomfort. 

Is vloer isoleren kruipruimte geschikt voor mijn woning?

Om er achter te kunnen komen of vloer isoleren kruipruimte geschikt is voor uw woning, is het belangrijk om te weten hoe uw kruipruimte eruit ziet. Vaak is PIF isolatie mogelijk als er meer dan 40 centimeter ruimte is tussen de bodem en de vloer. Tijdens een adviserend gesprek bij u thuis kan ik dat direct voor u bekijken. Indien er minder dan 40 centimeter ruimte is, dan kunnen EPS parels vaak ook uitkomst bieden. 

Mochten we er tijdens een adviserend gesprek achter komen dat uw kruipruimte wellicht geschikt is voor isolatie. Dan bekijk ik natuurlijk graag andere opties om ervoor te zorgen dat uw wooncomfort verhoogt gaat worden. Gebruik onderstaande knop om  vrijblijvend contact op te nemen. 

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Onze isolatie mogelijkheden

Naast het isoleren van uw vloer via kruipruimte isolatie is het natuurlijk ook mogelijk om andere onderdelen van uw huis te isoleren. Door een combinatie te maken van de verschillende isolatie mogelijkheden, maakt u naast aanspraak op subsidie, ook optimaal gebruik van de voordelen van isolatie. Wanneer u bijvoorbeeld gaat voor een combinatie van dak- vloer- en spouwmuurisolatie dan kunt u tot wel 70% besparen op uw energierekening. 

Vloer isoleren kruipruimte is dus een ideale manier om een hoger wooncomfort te realiseren. Het is toepasbaar in krappe ruimtes, geeft een hoog rendement en heeft een lange levensduur. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Neem contact met me op dan kom ik u graag persoonlijk adviseren. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”