Vloer­isolatie

Dé oplossing voor koude vloeren

Met een goed geïsoleerde vloer kunt u veel energie besparen, daarnaast levert het een veel comfortabeler leefklimaat op in uw woning. Wij zijn dé isolatie expert in Breda en omstreken. 

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Hoe werkt vloerisolatie?

Een kruipruimte heeft over het algemeen een hoge luchtvochtigheid en door de noodzakelijke ventilatie van de kruipruimte wordt er erg veel warmte onttrokken aan de vloer. 

Met vloerisolatie zoals wij die toepassen zorgen wij ervoor dat de luchtvochtigheid in de kruipruimte enorm af neemt. Daarnaast monteren wij een isolatiemateriaal (PIF) wat er voor zorgt dat de overwegend koude ventilatie niet in direct contact komt met de vloer. Hierdoor neemt de overdracht van temperatuur af. Naast dit effect reflecteert PIF ook de stralingswarmte doormiddel van aluminium. Een vloer straalt veel stralingswarmte uit en door dit te reflecteren vertragen we niet alleen de doorgang maar komt deze vorm van warmte ook nog eens terug naar boven. Wilt u meer weten over vloer isolatie? Neem dan gerust contact op dan vertel ik u er graag alles over.

Is vloerisolatie geschikt voor mijn woning?

Heeft u een vloer die ongeïsoleerd, slecht geïsoleerd is of ondanks de isolatie toch nog koud en/of onbehagelijk aanvoelt dan is een goede vloerisolatie wellicht een goed idee. 

Heeft u meer dan 40 centimeter tussen de dragende constructie (houten balken of betonliggers) dan is vloerisolatie in de meeste gevallen mogelijk. om dit zeker te weten kom ik graag wat meer te weten over uw kruipruimte doormiddel van een telefonisch gesprek of indien gewenst een schouw.

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Onze isolatie mogelijkheden

Voor de vloeren met een ruimte tot de bodem van minimaal 40cm adviseren wij een vloerisolatie doormiddel van PIF. Indien u minder dan 40cm ruimte tot de bodem heeft dan is vloer isolatie helaas niet mogelijk maar wij kunnen dan wel uw kruipruimte isoleren doormiddel van EPS-parels. Dit is een bodemisolatie. Het effect is minder hoog dan met een vloerisolatie maar altijd nog beter dan geen isolatie. Daarnaast is dit product ook voordeliger in de aanschaf wat het een interessante mogelijkheid maakt.

Natuurlijk komt vloerisolatie ook in aanmerking voor een subsidie regeling, hierdoor kunt u gemiddeld tot wel 50% besparen. Combineer bijvoorbeeld vloerisolatie met spouwmuurisolatie, dan kunt u al aanspraak maken op de subsidie regeling. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op. 

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”