Vloerisolatie kosten

Vloerisolatie kosten: wat kunt u verwachten?

Als u op zoek bent naar manieren om energie te besparen in huis, is vloerisolatie zeker het overwegen waard. Een geïsoleerde vloer zorgt ervoor dat warmte beter wordt vastgehouden, wat kan resulteren in een lagere energierekening. Maar wat zijn eigenlijk de kosten van vloerisolatie?

Csaba Hegedűs
Csaba Hegedűs
2024-04-30
Perfect service, friendly staff. Good price
Mariska van Peperstraten
Mariska van Peperstraten
2024-04-19
Gezellige mannen. Ze waren echt supersnel en hebben netjes gewerkt. Zolder is al meteen een paar graden warmer. Bedankt!
Remco Louwersheimer
Remco Louwersheimer
2024-04-13
Mathon van Luyten Isolatie heeft bij ons de vloerisolatie en de bodemfolie geplaatst. De installatie is zorgvuldig gedaan en over het resultaat ben ik erg tevreden. Evengoed ben ik te spreken over de goede communicatie van de heren. Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Willemieke Visser
Willemieke Visser
2024-04-09
Onze zolder is aan de binnenkant geïsoleerd. Er is netjes gewerkt. Heeft zich aan de afspraken gehouden. Kortom: aan te raden.
Kim van Ierssel
Kim van Ierssel
2024-04-05
Mathon is een aardige, vrolijke, hardwerkende man! Ze doen het werk netjes en vakkundig. Hopelijk zitten we er deze winter warmpjes bij. Ik raad Luyten isolatie aan!
Diana van Eggermond
Diana van Eggermond
2024-03-12
Super tevreden met dit bedrijf. Na eerste contact, snelle service. Werk is keurig uitgevoerd door twee goedlachse heren maar daarnaast ook harde werkers. Na afronden van het werk ook alles keurig opgeruimd. Al met al is firma Luyten een echte aanrader
Boyd van Poorten
Boyd van Poorten
2024-02-29
Spouwmuren laten isoleren door Luyten Isolatie. Prima service en goede communicatie.
Cees Schillemans
Cees Schillemans
2024-02-29
Werken netjes en snel, zijn zeer vrolijk en sympathiek. Alles keurig aangelegd. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed
Rick Hagenaars
Rick Hagenaars
2024-02-29
Luyten Isolatie heeft van de week de spouwmuur van onze garage geisoleerd. Erg tevreden met het resultaat. Het contact was vanaf het eerste gesprek erg goed en er kwam een duidelijke offerte. Het werk is netjes uitgevoerd en door vriendelijk personeel.
Luyten Isolatie kruipruimte isoleren

Wat is bepalend in de kosten voor vloerisolatie?

De kosten van vloerisolatie zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de vloer en het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt. De kosten voor vloerisolatie verschillen per grote vloeroppervlakte en kan soms wel 20% hoger of lager uitvallen. Graag kom ik dan ook persoonlijk langs voor een vrijblijvend advies. Door de ruimte te bekijken kan ik snel een inschatting maken van de te verwachten kosten voor vloerisolatie. Het is belangrijk om te realiseren dat deze kosten uiteindelijk kunnen worden terugverdiend door de besparing op energiekosten.

Het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt, heeft ook invloed op de kosten. Er zijn verschillende soorten isolatiematerialen beschikbaar, zoals PIF en bodemparels. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen en kan verschillen in prijs. Het is belangrijk om te kiezen voor een materiaal dat past bij de isolatiebehoefte en het budget.

Is vloerisolatie geschikt voor mijn woning?

Natuurlijk is het ook belangrijk om te realiseren of vloerisolatie wel geschikt is voor uw woning. Als u meer dan 40 centimeter ruimte heeft tussen de dragende constructie is vloerisolatie vaak mogelijk. Toch is er altijd nog een groot verschil in de vloerisolatie kosten, vaak heeft een adviserend gesprek hierbij grote nut. Zo is het zelfs al mogelijk om telefonisch de ruimte te bespreken en op basis daarvan een advies af te geven. 

Luyten Isolatie isoleren van vloer

Onze isolatie mogelijkheden

Kortom, de kosten van vloerisolatie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Het is belangrijk om te investeren in kwalitatief hoogwaardig isolatiemateriaal en professionele installatie om optimaal te kunnen profiteren van de voordelen van vloerisolatie. De initiële kosten kunnen wellicht hoog lijken, maar de besparing op energiekosten op de lange termijn kan de investering zeker waard maken.

Als u een combinatie maakt van twee verschillende isolatie types, dan kunt u in de meeste gevallen aanspraak maken op een subsidie regeling. 

Luyten Isolatie korrels

Bodemparels

Luyten Isolatie type vloer

PIF

Ik wil persoonlijk advies op maat

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u gratis een offerte toe binnen 24 uur.

Luyten Isolatie isolatie van vloer

De voordelen van vloerisolatie

Tocht en vocht geen vrij spel

Wat kost het isoleren van mijn huis?

Isolatie mogelijkheden

Luyten Isolatie Prinsenbeek

– Vincent van Opdorp

“Erg tevreden met de nieuwe dak isolatie. Mijn huis is er beter op geworden, en ik heb flink bespaard op energie!”